Search

Anti-inflammatorisk legemiddel Vitaprost - vurderinger

Moderator: dvd-rw

Vitaprost Plus

# 1 Melding Mir »15. desember 2009 12:25

# 2 Post AleksandrI! »Torsdag 15 desember 2009 12:59

# 3 Post Norbekovec »15. desember 2009 19:47

# 4 Post Evgeniy »ma 21 desember 2009 12:44

# 5 Post Mir »ma 21 desember 2009 18:32

# 6 Post Sasha White »ma 21 desember 2009 18:56

# 7 Post dvd-rw »søndag 27 mars 2011 13:42

Vitaprost vurderinger

Den medisinske sammensetningen er inkludert i gruppen av legemidler av animalsk opprinnelse. Brukt stoff i behandlingen av sykdommer i prostata.

Er stoffet registrert?: Sjekk ☜

Legemidlet er lagt til: 2010-11-05.
Instruksjoner oppdatert: 2017-01-30

Analoger og erstatninger

☠ Oppmerksomhet! Dummy medisiner - hvordan russerne er avlet eller hva du ikke kan bruke penger på!

Korte instruksjoner for bruk, kontraindikasjoner, sammensetning

Indikasjoner (fra hva hjelper?)
Brukt medisinsk sammensetning i behandlingen av følgende lidelser i menneskekroppen:
• Hvis pasienten har fått prostatitt til kronisk form.
• Hvis det tas forebyggende tiltak for å forhindre utvikling av bakteriell prostatitt.
• Hvis en pasient har godartet prostatahyperplasi.
• Hvis det er forberedt på kirurgi i prostata, så vel som i postoperativ periode.

Kontra
Legemidlet bør ikke foreskrives til de pasientene hvis kropp reagerer spesielt følsomt overfor minst en av de viktigste komponentene i medisinen.

Metode for påføring (dosering)
Den medisinske sammensetningen brukes to ganger om dagen. En enkelt dose medisinering skal være lik 1 tablett. Hvis behandling for godartet prostatahyperplasi utføres, bør kurset vare fra 1 måned og oppover. Hvis behandling av kronisk prostatitt utføres, er minimumsbehandlingstiden 10 dager.
For å forhindre bakteriell infeksjon er det nødvendig å bruke den medisinske sammensetningen på en tablett to ganger daglig i en måned. Dette bør gjøres 1 eller 2 ganger i året.

Spesielle instruksjoner
Det er mulig å bruke stoffet i terapi hos eldre pasienter, hvis kronisk behandling av kronisk prostatitt blir utført, og også som postrehabiliteringsmiddel etter en akutt sykdomsform.

Utgivelsesskjema
Tilgjengelig medisinsk sammensetning i tabletter. 1 stk inneholder 100 mg. prostata ekstrakt og 20 mg. vannoppløselige peptider. Ekstraelementer inkluderer sukrose, kalsiumstearat, krospovidon, cellulose, monohydrat.
Hver enkelt tablett er innelukket i en celle av et blisterhylse laget av kopolymer, en brønn av silika, talkum, natriumbikarbonat, titandioxid og andre komponenter.
Pakket piller i papkasse. Det kan være 10, 20 eller 30 tabletter. I ett skall inneholder 10 tabletter.
Reglene for innholdet av tablettene i førstehjelpsutstyret
Den medisinske sammensetningen er plassert i skallet, som uavhengig oppløses i tarmen. En slik pille bør bare oppbevares på et mørkt sted ved en temperatur på ikke over 25 grader.

Anbefalinger / tilbakemelding fra leger: Vi har en stor konsultasjonsseksjon på vår hjemmeside, hvor Vitaprost diskuteres av pasienter og leger 56 ganger - se

Vitaprost

Skjema for utgivelse

Vitapros instruksjon

Vitaprost er et hjemmemedisin fra animalske råvarer som brukes til å behandle kroniske prostata sykdommer. Gjennom årene har problemet med behandling av prostatitt ikke mistet sin relevans. Foreløpig er den terapeutiske algoritmen basert på den sekundære karakteren av en smittsom lesjon av prostata med morfologiske forandringer som allerede er tilstede. Som studier utført i de senere år har vist, er en viktig årsak til kronisk betennelse i prostatakjertelen forstyrrelse av blodstrømmen gjennom bekken i bekkenorganene - en reduksjon i intensiteten av blodsirkulasjonen i kapillærbunnen i forbindelse med venøs trombose. I dette henseende er hovedmålet for legen i dette tilfellet normalisering av mikrosirkulasjon i det berørte organet, for hvilket organotropiske preparater brukes. Ett av disse legemidlene er Vitaprost. Funksjonen er et bredt spekter av terapeutiske tiltak. Vitaprost gjenoppretter nedsatt mikrocirkulasjon og forhindrer dannelsen av blodpropp i karene i den venøse sengen. Etter korreksjon av sirkulasjonsforstyrrelser begynner betennelsen å forsvinne, smerte elimineres, og erektilfunksjonen gjenopprettes. Samtidig aktiveres sekretoriske epitelceller i kjertelen, noe som eliminerer overbelastning. Hemmeligheten til prostata gjenvinner bakteriedrepende egenskaper, som sikrer sin renhet fra mikroorganismer og normaliserer nivået av hvite blodlegemer.

Bruken av Vitaprost gjør det mulig å eliminere forstyrrelser i urinfunksjonen på grunn av undertrykkelse av inflammatorisk prosess og retur av tidligere størrelse til kjertelen. En av fordelene med Vitaprost er utviklingshastigheten til den terapeutiske effekten. Den anbefalte varigheten av narkotikakurset er 5-10 dager med muligheten for forlengelse eller tilbakevending, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen. Ifølge kliniske studier er effekten av bruk av stoffet for behandling av kronisk prostatitt 82%, for forebygging av eksacerbasjoner - 97%. Vitaprost er godt kombinert med noen form for antibiotikabehandling og øker effektiviteten. En av fordelene med stoffet er fraværet av såkalt. "First-pass-effekt", som sikrer absorpsjon av den aktive komponenten i blodet, omgå leveren, og øker biotilgjengeligheten. Frekvensen av Vitaprost er 1 ganger daglig (stearinlys), 2 ganger daglig (tabletter), og det er ikke behov for doseutvelgelse. Legemidlet har en positiv effekt og ikke kvaliteten på sæd, som normaliserer parametrene til ejakulatet. Før du bruker stearinlys, er det nødvendig å tømme tarmene spontant eller rense det med enema. Bivirkninger ved bruk av Vitaprost er svært sjeldne og går ikke utover de milde allergiske reaksjonene. Legemidlet er egnet for bruk hos pasienter i alle aldersgrupper.

Vitaprost - vurderinger

Jeg ville aldri trodd at jeg måtte ta Vitaprost da jeg var 40 år gammel. Det virker som om han ikke testet sitt urinogenitale system (han hadde ingen dårlige vaner og sitter ikke på en kald), forsøkte å lede en relativt sunn livsstil, men han kunne ikke unngå problemer. Vel, i det minste lyttet han ikke til sin indre stemme og gikk straks til resepsjonen til en spesialist. Takket være legen - han fylte meg ikke med tunge medisiner og rådet meg til å begynne å tenke på sport (blod for å akselerere), endre kostholdet (redusere kolesterolet) og foreskrev stearinlys for prostatitt, som jeg bestilte på en spesiell nettside.

Hvordan jeg "møtte" mine problemer

På doktorkontoret spurte jeg hvordan det skjedde at jeg, en mann uten dårlige vaner og vanlig sexliv, hadde prostatitt. Det viste seg at en slik sykdom ofte oppstår, selv i idrettsutøvere. Mange mennesker klarer å unngå betennelse i prostata, men fortsatt en viss prosentandel av mennene lider av denne uforklarlige skjebnen.

For å unngå betennelse trenger prostata, som minimum, fra ungdom til å spise riktig og til å behandle smittsomme sykdommer i tide.

Etter å ha undersøkt og testet, sa legen min at prostata min ikke var bakteriell, så jeg sannsynligvis ikke ville trenge å drikke antibiotika. Men her er det nødvendig å jobbe hardt med helsen din. Dessverre er det umulig å gjenopprette, men det er mulig å stoppe utviklingen av sykdommen.

Romersk Igorevich, prokolog, urolog, Omsk

Med kosthold og sport var alt klart. Livsstilsendringer er nødvendige for at blodet skal begynne å sirkulere bedre og betennelse for å passere. Men jeg hadde aldri hørt noe om Vitaprost før (selv om jeg ikke hadde vært interessert i prostatittterapi før). Jeg bestemte meg for å fylle gapet i kunnskap og kom inn på Internett.

Egenskaper og indikasjoner for bruk Vitaprost

Å ha litt rommet i et nettverk fant mange artikler om slik forberedelse. Folk roste virkelig Vitaprost, og jeg fant vurderinger ikke bare på fagfora. Det viser seg at verktøyet er veldig populært blant sterkere sex. Det glede meg - det betyr at medisinen fungerer!

Etter å ha lest denne anmeldelsen ble det interessant fra det som vanligvis hjelper rektal suppositorier og piller. Det viste seg at listen over indikasjoner er ganske bred. Oftest er medisiner foreskrevet for menn som lider av prostatitt, impotens og godartede svulster.

Etter løpet av Vitaprost oppstår følgende endringer i kroppen:

  • spermaproduksjonen forbedrer seg;
  • størrelsen på prostata kjertelen er betydelig redusert;
  • muskler i blæren er tonet;
  • stagnasjon i blodårene og karene;
  • styrke øker.

Generelt er handlingsretningen klar - behandling av "mannlige" problemer og forbedring av erektilfunksjonen.

Typer og former av stoffet

Legen foreskrev meg rektal suppositorier. Det viste seg at i apoteket kan du kjøpe stearinlys av tre typer. De varierer i doseringen av den aktive substansen.

  1. Vanlig Vitaprost inneholder ca 50 mg ekstrakt av prostata oksen. Det brukes til å behandle kroniske former av sykdommen og bidrar til å unngå tilbakefall etter operasjonen.
  2. Vitaprost Forte inneholder nesten 100 ml samprost. Dette verktøyet anbefales å eliminere de ubehagelige symptomene på akutt betennelse og bekjempe hyperplasi.
  3. Vitaprost Plus er uttalt som et kombinasjonsmedikament. Sammensetningen tilsatt antibiotika som er nødvendig for å undertrykke infeksjonen i prostata.

Jeg ble diagnostisert med den første fasen av ikke-bakteriell prostatitt, så jeg kjøpte den klassiske Vitaprost.

For de som er skremt av lysene, vil jeg skrive - det er medisin på salg og i form av tabletter. Dette er veldig praktisk, men risikoen for bivirkninger fra fordøyelsessystemet øker betydelig. I tilfelle av overdosering av Vitaprost, er irritasjon av tarmslimhinnen, fotofobi og blødning i magen mulig. Sannsynligheten for slike komplikasjoner ved bruk av stikkpiller er mye mindre, siden stoffet straks blir absorbert i blodet, omgå leveren.

Vitaprost behandling regler

Hvordan bruke suppositorier er forståelig, jeg tror alle. Lyset må plasseres i endetarmen. Ingenting virkelig skummelt om det. Selvfølgelig er det lite hyggelig, men resultatet av behandlingen er definitivt verdt noe ubehag. Etter innføringen av midlene, bør du legge deg ned og observere uendelig i 30-40 minutter.

Det mest ubehagelige for meg var at før du brukte Vitaprost var det nødvendig å rense tarmene. Hver dag ønsket jeg ikke å drikke en avføringsmiddel, så jeg måtte gi meg en enema. Vel, i det minste i henhold til instruksjonene, må du sette deg bare ett lys per dag. Jeg gjorde det om kvelden før sengetid. Subtraheres så effekten vil være maksimal.

Behandlingsforløpet er liten. Legen sa at i mitt tilfelle kan du bruke Vitaprost i 7-10 dager. Deretter trenger du en pause på 2-3 uker og re-behandling. Mest sannsynlig i den akutte fasen av prostatitt tabletter og suppositorier brukes i mer enn en uke.

Anmeldelser av menn og mine følelser

Jeg valgte bevisst ikke sammensetningen av Vitaprost som et eget avsnitt. Det viste seg at stoffet er helt naturlig og ikke inneholder noen syntetiske stoffer. Den aktive ingrediensen er et ekstrakt av prostata av storfe (oks). Så for de farlige bivirkningene fra leveren kan ikke bekymre seg. Det eneste du må ta hensyn til - mulige bivirkninger når du kombinerer medikamenter. Du kan ikke samtidig ta antidepressiva, alkohol, hormoner og diuretika.

Vitaprost hadde et utmerket rykte. Det er nesten ingen negative vurderinger om bruken av et slikt verktøy. Folk roser lys og anbefaler dem til sine "kollegaer" på grunn av sykdom:

Jeg hadde problemer av en annen art, men det faktum at stoffet har en positiv effekt på ereksjon er også veldig bra)))) Jeg vil beskrive mine følelser litt:

  • borte smerte i lysken:
  • Jeg begynte å gå på toalettet normalt;
  • konstant brennende og kløe forsvant.

Generelt har jeg det bra. Jeg tror jeg vil ta Vitaprost og videre. Han spurte en spesialist om å drikke piller som et forebyggende tiltak. Legen sa at et par ganger i året, et kurs på 7-10 dager ville bare ikke skade. Så kjøp et par flere pakker på den offisielle nettsiden på lager.

Anmeldelser: Vitaprost

  • Nizhpharm, Russland
  • Utløpsdato: til 08/01/2019
  • Nizhpharm, Russland
  • Utløpsdato: til 08/01/2020
  • Nizhpharm, Russland
  • Utløpsdato: til 01.05.2020
  • Nizhpharm, Russland
  • Utløpsdato: til 01.11.2019

Kundeanmeldelser om Vitaprost

Han ble behandlet for prostatitt inkludert vitaprost-lys. Underveis leser jeg mye om dem - jeg liker ikke å akseptere noe hvis handling jeg ikke vet. Legemidlet er ganske interessant. Dette er en organotop - det vil si det mål bare prostata, uansett hva. Dens formål er restaureringen av mikrocirkulasjon av hemmeligheten i prostata, fullstendig restaurering av dens funksjoner og til slutt regenerering av vevet. Det bør brukes etter at patogenene er blitt ødelagt (antibiotika er vanligvis i stand til å håndtere dette) og alle inflammatoriske foci blir fjernet, da vil applikasjonen være mest effektiv. Jeg mistenker at de som vitaprost "ikke hjalp" ikke fulgte disse reglene. Personlig hjalp alt meg (i komplekset - da jeg ble behandlet tok jeg, stakk jeg, etc., et dusin forskjellige stoffer, inkludert to kurser vitaprost).

Mannen liker ikke lys, for oss har pillene blitt en ekte frelse. God medisin.

Jeg er kjent med disse midlene ikke av hearsay - først ble min far og da min mann behandlet for prostatitt. Jeg vil si med en gang - behandlingen er god, dømme etter resultatene av behandlingen, men - for det første må legen foreskrive behandlingen, og for det andre - behandlingen må alltid være omfattende, prostatitt er ikke en sykdom som kan overvinnes av ett mirakelmedikament. Men med sine oppgaver - normalisering av prostatavev, fjerning av ødem, etc. dette stoffet gjør det veldig bra.

Vitaprost er ikke et legemiddel, men et biostimulerende middel. På tidspunktet for påføringen er det en viss effekt. Etter at alt faller på plass.

Et godt stoff, ektemannen gjennomgikk en behandlingstid i fjor, hjalp generelt svært raskt og uten bivirkninger. Med andre stoffer kan ikke sammenlignes.

Jeg passer egentlig ikke. Et par timer etter påføring begynner å brenne, kløe, alvorlig ubehag. Problemet er typisk ikke bare for meg, som jeg leser her for vurderinger.

Vel hjelper med prostatitt, og i tillegg tok mannen bare monural en gang. Resten av tiden blir behandlet med vitaprost, og jeg ser fra utsiden at hans humør har blitt mye bedre.

Jeg er ikke sikker på hva som egentlig hjalp meg, da jeg gjennomgår en kompleks behandling, kanskje vitaprost. Men for meg har han en betydelig ulempe. Det er umulig å holde seg i deg selv. Alt i henhold til instruksjonene, etter at du har brukt et par timer, går du i toalettet i de fleste tilfeller. Allerede ingenting, men alt det samme. Det er usannsynlig at slik behandling virker.

29 år gammel. Kronisk prostatitt (ikke bakteriell). Legen anbefalte den vanlige Vitaprost (stearinlys). Jeg kjøpte. Han kom hjem, hadde lest anmeldelser her og var litt redd for bivirkningene. I mitt tilfelle var det ingen diaré, men alt viste seg bare motsatt. Disse 10 dagene, mens jeg tok kurset, stoppet jeg nesten på toalettet. Herfra og ganske dårlig helse. Sanne klynger er ikke satt (hjemme er det ingen mulighet for dette). Men hvis arbeidet i magen etter bruk av legemidlet ble gjenopptatt, så var det ingen virkelig konkret effekt i behandlingen av prostatitt. Mitt hovedproblem var hyppig vannlating - ingenting endret seg. Vel, kanskje 5% mindre ofte begynte å løpe. Og det virker for meg, jeg roper meg selv) En annen interessant observasjon er potens. Med dette var det generelt ingen problemer. Men etter behandlingsforløpet ser det ut til at kroppen begynte å oppføre seg som om den var i alderen 17-20 år. Så, hvis noen har et problem med dette, er det sannsynligvis verdt å prøve - i en intim forstand kan vi forvente en bølge av styrke :)

Resultatet fra vitaprost kan være ganske bra, men prisen er ikke oppmuntrende. Jeg er som en krønike av denne delen, noe er bare nødvendig, ellers er det normalt å ikke gå på toalettet - og det gjør vondt og vondt, og følelsene er ekkelt. Og prostataextrakt er en god og sunn ting, det fjerner symptomene til tiden.

God og helse for alle. Aldri forlatt slike vurderinger. kanskje noen vil hjelpe! Jeg hadde et aktivt sexliv. men da en serie spenninger og avskjed med min kone kastet meg til apati - verken lyst til å ha sex eller stiger om morgenen, syntes det å ha stoppet blodet som rushet til penis. Det var ubehag i perineum, noe forstyrret det (det var ingen smerte, det var sjeldent og tregt å urinere). Jeg skylde måneden for depresnyak, men da, etter å ha tenkt, sa han, stopp, at depresjonen har slått på, og dette er ikke tilfelle! Det er ingen tid å se en lege, ikke! så jeg kom inn på Internett for å finne et middel for minst å lindre symptomene. valget falt på Vitaprost (stearinlys) Hvorfor? Jeg ville ha noe mindre kvalitet og mindre plass til prisen. Resultatet: Etter at det første lyset om morgenen var vekket av et stående medlem (som ikke ble observert i lang tid), er vannlating sterkere og det er merkbart at livet flyter i orgelet, dvs. Blod! Jeg vet ikke herrene av ulykke, om det er en placebo-effekt, eller gjorde Vitaprost virkelig hjelp! Jeg vil fullføre kurset (jeg skal gi kjæresten min.. å bli revet fra hverandre - prostata massasje vil gjøre for meg) Jeg vil se nærmere. men så til spesialistene, testing og deres dom. All helse! Mens du setter-5

Jeg drakk Vitaprost-tabletter og satt lysene, resultatet er utmerket! Mindre enn en uke, gjenopprettet han vannlating, stoppet å skade. Men kurset må være ferdig til slutt uansett.

Jeg vet ikke hvordan bakteriell prostatitt ble kjøpt, men jeg må behandle det annerledes enn vanlig, kronisk. Og hvilken type prostatitt kan bare bli funnet etter tester. Jeg blir behandlet med Vitaprost pluss (legen har foreskrevet det), og jeg er helt fornøyd fordi jeg har gjenopprettet. Ingen bivirkninger, symptomer returnerte igjen. Jeg tror at stoffet er effektivt og verdt pengene

Vel, alt gikk så langt som ordet vanligvis gjelder for slik nastiness som prostatitt. Hva en kjent lege, hva vurderinger på Internett har overbevist meg om å bli behandlet med vitaprost. Sykdommen har redusert. Tusen takk!

Jeg har allerede drukket 2 pakker (dvs. 40 stykker), det er ingen forbedring. Skal strengt i henhold til instruksjonene, dvs. 2 ganger om dagen. Det er ikke noe positivt resultat.

helt enig! Det er en sykdom - det finnes medisiner! Jeg har vært hos to urologer, begge sier at vitaprost er et veldig effektivt stoff.. så hvorfor se etter to rubler billigere, kaste bort tid, så å behandle komplikasjonene..

Deretter smed en venn seg med et finalespill og trodde at han ville hjelpe ham. Det brente, jublet, og symptomene returnerte. Hvorfor er alle i landet så opptatt av alternative midler? Tross alt kan du bare gå til legen og finne ut om SPESIALISERTE legemidler. Dermed kan en sår hals og strekke med vitaprost behandles over. Morsomt av Gud.

Backdropping var, men ikke stor. Fordi i løpet av behandlingen gikk jeg til små jogger. Nike droppet ikke på Nike.

og hva slags bakdør var det? Jeg har bare ubehagelig brenning i et årsakssammenheng. Generelt gikk behandlingen bra. Det viktigste er at jeg og testene kom tilbake til normal.

ja, opplevelser - brann! Men etter lysene er det store forbedringer. Etter kurset passerte jeg testene, viste seg å være normal. Jeg likte også at emballasjen er designet nøyaktig for 1 kurs, og jeg måtte ikke kjøpe en ny pakke på grunn av to stearinlys, dvs. ikke en skilsmisse.

For å være ærlig ble jeg rådet på apoteket til vitaprost, fordi Jeg gikk ikke til legen. Vel, prøv. Advaret om at det kan være svært ubehagelige følelser, det vil si, jeg var klar for ilden i presten. Først ønsket jeg å slutte, men jeg leste vurderinger, mange har det. 3-4 dager passerer, symptomer passerer også

Vel, noen liker det, men Vitaprost hjalp meg. Behandling, det må sies, er helvete, ubehagelig, det er en brennende følelse, det er nødvendig å tåle 2-3 dager

vil være den første. Når jeg møtte prostatitt, begynte jeg å klatre i forumene, snakket med de samme pasientene. Generelt, som jeg forstod, foreskriver mange leger vitaprost. På grunn av dets aktive ingrediens. Han hjalp meg også, begynte å gå på toalettet normalt, og generelt gikk smertene bort. Vitaprost kan være litt dyrere enn andre stoffer på dette emnet, men de jobber definitivt

Vitoprost hjelper meg ikke, som det var ubehag, så det var så varmt som de var og forblev varmt chichki og ikke noen sædceller netto

VITAPROST vurderinger

VITAPROST vurderinger

VITAPROST-priser i apotek

VITAPROST-analoger

LEVITRA

Instruksjoner for bruk
fra 398 UAH
401791 visninger

Urolesan

Instruksjoner for bruk
fra 80 UAH
351976 visninger

Impaza

Instruksjoner for bruk
fra 190 UAH
348397 visninger

POTENSIAL

Instruksjoner for bruk
fra 6 UAH
327214 visninger

VIAGRA

Instruksjoner for bruk
fra 146 UAH
297676 visninger

Vitaprost - instruksjoner for bruk, omtaler, analoger og former for utløsning (tabletter 100 mg, suppositorier 50 mg, 100 mg forte, pluss lomefloksacin) til behandling av akutt og kronisk prostatitt hos menn. struktur

I denne artikkelen kan du lese instruksjonene for bruk av stoffet Vitaprost. Presentert vurderinger av besøkende til nettstedet - forbrukere av dette legemidlet, samt meninger fra leger av spesialister på bruk av Vitaprost i deres praksis. En stor forespørsel om å legge til din tilbakemelding på stoffet mer aktivt: Medisinen hjalp eller hjalp ikke med å bli kvitt sykdommen, hvilke komplikasjoner og bivirkninger ble observert, som kanskje ikke er oppgitt av produsenten i notatet. Analoger av Vitaprost i nærvær av tilgjengelige strukturelle analoger. Bruk til behandling av akutt og kronisk prostatitt hos menn. Sammensetningen av stoffet.

Vitaprost - har en organotropisk effekt på prostata. Reduserer graden av ødem, leukocyttinfiltrering av prostata, normaliserer sekretorisk funksjon av epitelceller, øker antall lecitinkorn i hemmeligheten til acini, stimulerer blære muskeltonen. Reduserer trombose, forbedrer mikrosirkulasjonen i prostata, har antiplatelet aktivitet, forhindrer utviklingen av venul trombose i prostata.

Basert på data fra kliniske studier, har Vitaprost vist seg å moderat redusere volumet av prostata. Legemidlet reduserer alvorlighetsgraden av obstruksjon og irriterende symptomer ved godartet prostatahyperplasi, noe som resulterer i en økning i maksimal og gjennomsnittlig volumetrisk strømningshastighet av urin og en reduksjon i volumet av gjenværende urin.

Disse kliniske studiene har vist at bruken av stoffet Vitaprost reduserer sannsynligheten for forverring av kronisk antibakteriell prostatitt, forårsaker ikke endringer i indikatorene for klinisk og biokjemisk analyse av blod, urinanalyse. Effektiviteten av bruken av stoffet Vitaprost til forebygging av forverring av kronisk abakteriell prostatitt, ifølge evalueringen av medisinske forskere, er 97,5%.

Vitaprost normaliserer parametrene i prostata og ejakulerer. Reduserer smerte og ubehag forårsaket av prostatitt, eliminerer dysuriske fenomener, forbedrer kopulatorisk funksjon.

Lomefloxacin (Vitaprost Plus) er et bredspektret bakteriedrepende middel fra gruppen av fluorokinoloner. Det påvirker bakterieenzymet DNA-gyrase, som sørger for DNA-supercoiling, danner et kompleks med sin tetramer (A2B2 gyrase-underenhet) og forstyrrer transkripsjonen og replikasjonen av DNA, som fører til død av en mikrobiel celle.

struktur

Prostata ekstrakt + hjelpestoffer.

Prostata ekstrakt + Lomefloxacin hydroklorid + hjelpestoffer (Vitaprost Plus).

vitnesbyrd

  • kronisk prostatitt;
  • akutt prostatitt (Plus);
  • forebygging av eksacerbasjoner av kronisk abakteriell prostatitt (for tabletter);
  • godartet prostatahyperplasi (for tabletter);
  • tilstand før og etter operasjon på prostata.

Skjema for utgivelse

100 mg belagte tabletter.

Rektale suppositorier 50 mg.

Rektal suppositorier 100 mg (Vitaprost Forte og Plus).

Instruksjoner for bruk og diett

Tabletter skal tas oralt 1 tablett 2 ganger daglig. Varigheten av behandlingen med godartet prostatahyperplasi er minst 30 dager; med kronisk prostatitt - minst 10 dager.

For å forhindre forverring av kronisk prostatitt, bruk 1 tablett 2 ganger daglig i minst 30 dager - 1-2 ganger i året.

Rektale suppositorier bør brukes etter spontan tømming eller rensing av tarm i tarm og 1 suppe. 1 gang per dag. Etter introduksjonen av suppositoriet skal pasienten ligge i sengen i 30-40 minutter.

Varigheten av behandlingsforløpet med Vitaprost suppositorier er minst 10 dager.

Påfør rektalt til 1 suppositorium etter spontan tømming eller rensing av tarm i tarmen og 1 suppe. 1 gang per dag. Etter introduksjonen av suppositoriet skal pasienten ligge i sengen i 30-40 minutter.

Behandlingsvarigheten bestemmes individuelt av legen. Minimumsvarigheten av behandlingsforløpet med Vitaprost Forte suppositorier for godartet prostatahyperplasi er 15 dager, for kronisk prostatitt - 10 dager, for overaktiv blære - 20 dager.

Legemidlet bør brukes rektalt i 1 suppositorium 1 gang daglig etter enemning eller selvtømming av tarmen.

Før bruk bør stikkpiller bli fjernet fra blisterpakningen. Etter introduksjonen av legemidlet, skal pasienten ligge i sengen i 30-40 minutter.

Behandlingsforløpet fortsetter til det forårsakende middel forsvinner i prostatahemmen og varierer fra 10 til 30 dager (individuelt for hver pasient).

Bivirkninger

Kontra

  • overfølsomhet overfor stoffet;
  • barn og ungdom under 18 år (perioden for dannelse og vekst av skjelettet) (Vitaprost Plus).

Bruk under graviditet og amming

Legemidlet er ikke brukt hos kvinner.

Bruk til barn

Vitaprost Plus er kontraindisert hos barn under 18 år (perioden for dannelse og vekst av skjelettet).

Bruk hos eldre pasienter

Vitaprost i stearinlys kan også anbefales som en av komponentene i kompleks behandling av kronisk prostatitt hos pasienter i alle aldersgrupper (inkludert i kombinasjon med godartet prostatahyperplasi), samt for rehabilitering av pasienter etter akutt prostatitt.

Spesielle instruksjoner

Ytterligere kliniske studier for å vurdere graden av smertesyndromreduksjon som følge av behandling av kronisk prostatitt med Vitaprost, fikk lov til å etablere effekten av legemidlet ved behandling av kronisk abakteriell prostatitt, hovedsakelig for å redusere smertesyndrom.

Vitaprost rektal suppositorier kan også anbefales som en av komponentene i kompleks terapi for kronisk prostatitt hos pasienter i alle aldersgrupper (inkludert i kombinasjon med godartet prostatahyperplasi), samt for rehabilitering av pasienter etter akutt prostatitt.

Behandling av kronisk prostatitt, tilstander før og etter kirurgiske inngrep på prostatakjertelen, bør være komplisert og innebærer sammen med reseptbelagte Vitaprost-tabletter bruk av andre grupper av legemidler og ikke-medisinske behandlingsmetoder.

Gjennomførte kliniske studier med sikte på å vurdere effekten av Vitaprost på spermatogenese hos pasienter med infertilitet, utviklet på bakgrunn av kronisk prostatitt, fikk lov til å etablere den positive effekten av stoffet på spermatogenese. Vitaprost kan anbefales til pasienter med en sekretorisk toksisk form for infertilitet som har utviklet seg på bakgrunn av kronisk prostatitt.

Drug interaksjon

Ved samtidig bruk øker aktiviteten til orale antikoagulantia og øker giftigheten av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs).

Legemidler som blokkerer tubulær sekresjon, senker utskillelsen av stoffet.

Det er ingen kryssresistens med penicilliner, cephalosporiner, aminoglykosider, co-trimoxazol, metronidazol.

Analoger av stoffet Vitaprost

Strukturelle analoger av det aktive stoffet:

  • Vitaprost pluss;
  • Vitaprost Forte;
  • prostatilen;
  • Samprost;
  • Uroprost.